29 вересня, прикордонники затримали засудженого Володимира Касапа, який вислизнув із Вознесенської виправної колонії.

Про це повідомили співробітники установи.

Повідомляється, що втікача помітили на кордоні з Молдовою. Співробітники прикордонної служби затримали вбивцю й доставили його в управління поліції.

Чоловік зник 22 вересня близько 19:05. Касап Володимир Вікторович 1984 р. н. уродженець Татарбунарського району Одеської області, засуджений до 2017 році судом міста Одеса до восьми років позбавлення волі за вчинення кримінального злочину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Правоохоронці відзначають, що Касап познайомився з жінкою літнього віку, а потім довгий час звертався до неї за послугами гадання. Іноді одесит навіть допомагав їй по дому, а деколи і зовсім залишався ночувати.

Вбивство сталося тоді, коли жінка розповіла йому, що планує продати свій будинок. Бабусю вбивця задушив рукою, після чого зв'язав кінцівки жертви рибальською волосінню і загорнув тіло в килим, сховавши його в сараї.

Нагадаємо, що батьки спалили прийомних дітей, коли вони втомилися працювати

Як повідомляв портал Знай.ua, мати в Одеській області постраждала від рук рідної доньки.

Також Знай.ua писав про те, що на Франківщині чоловік не витримав знущання брата над матір'ю та розстріляв з револьвера