29 вересня одесити спостерігали незвичайне природнє явище, яке підкорило серця десятків людей.

Справа в тому, що небо над Одесою забарвилося в малиновий колір.

Казкове явище потрапило на камери не одного одесита, городяни знімали неймовірне природне явище на камери телефонів і розміщували красиві знімки в соцмережах.

У місцевих паблік його вже назвали заходом року.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що над Одесою нависло одночасно і страшне і красиве природне явище, яке прогнало відпочиваючих з пляжів. Над Одесою і найближчими до неї містами нависли грозові хмари: страшні і красиві одночасно. Найбільша хмара рухається з боку Лісків. Наповнені дощем хмари вже з'явилися над центром міста.

Також в Одесі та найближчих до неї містам лунає гучний гуркіт грому. Туристи і одесити, що сподівалися провести вихідний біля моря поспішають по домівках.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що загадочный закат в Чернобыле перепугал украинцев: "До мурашек"

Також портал "Знай.ua" інформував, що природа латає рани: в мережі показали неймовірні фото квітучого світу Чорнобильської зони