В Тарабунах через недбальство лікарів загинула молода 25-річна дівчина.

Про цю трагічну історію розповіла у Facebook Вікторія Дука.

Настя Дука, так звали загиблу розпрощалася з життям після народження другої дитини. Дівчина народила хлопчика, а через 6 днів її серце перестало битися.

Рідні вважають, що в смерті винні медики, які не дообстежили дівчину. До пологів на здоров'я вона не скаржилася, але під час вагітності у Насті в аналізах виявили підвищений білок, а також були присутні сильні набряки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами одеських лікарів з такими результатами аналізів Настю повинні були негайно відправляти в обласну лікарню і призначати правильну терапію. Дівчина народила здорового хлопчика, але вже через пів години у неї сильно заболіла голова, піднявся тиск і заболів живіт.

Через пару годин з такими симптомами Настя потрапила в реанімацію, а лікарі навіть не повідомили про це її чоловікові. На питання про серйозність здоров'я дружини лікарі запевняли, що все добре і хвилюватися не варто.

"Ми звинувачуємо лікарів у халатності. І переконані, що зберегти життя Насті могли, якщо б вчасно поставили діагноз. Тепер у Стаса залишилася тільки довідка про смерть його дружини. У ній написано, що померла Анастасія від HELLP-синдрому. Ми хочемо, щоб всі винні були покарані і більше не руйнувалися молоді сім'ї, а діти не залишалися сиротами", - закінчує автор.

Нагадаємо, що прийшов додому весь у крові: львівські медики "підписали вирок" молодому курсанту, вдова загиблого приголомшила правдою

Раніше портал "Знай.ua" писав, що замість одужання - труна: смерть малюка через халатність лікарів розлютила Україну, деталі дикої історії

Раніше портал "Знай.uа", повідомляв, що українці це роблять століттями, але Супрун навчила по-своєму: недостатньо ефективно.