Відомий співак з Одеси Костянтин Бочаров, який відомий у масах під псевдонімом MELOVIN, зачаровує жінок по всьому світу своєю незвичайною зовнішністю та епатажним стилем. Нещодавно він вдруге потрапив у рейтинг найкрасивіших людей світу в престижному виданні TC Candler.

На пік слави MELOVIN потрапив після свого харизматичного виступу на Євробаченні у 2018 році. Він зміг зачарувати глядачів незвичнимвиглядом та голосовими даними. Хоча MELOVIN і не ввійшов до фіналу європейського пісенного конкурсу, але запам'ятався як неординарний співак, який готовий кинути виклик звичним стандартам.

Тепер поціновувачі чоловічої краси оберуть переможця з представленого виданням TC Candler списку. Конкуренцію Костянтину Бочарову складуть такі світові знаменитості як Роберт Паттінсон, Кіт Харінгтон, Маріо Касас, Кріс Еванс, Джеймі Дорнан, Деніел Редкліфф, Меттью Бомер та інші.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що Ірина Горова опублікувала на своїй Instagram-сторінці фрагмент нового кліпу Потапа, прокоментувавши його.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Притула, ведучий нового шоу на Новому каналі "Діти проти зірок" врятував співака MELOVIN, який став першим учасником індивідуальних батлів

Також Знай.ua писав про те, що цими днями відомий український співак Потап презентував нову пісню, яка здивувала прихильників.