В Одесі знайшли родину, яка 20 років не виходила з свого житла.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

21-річний власник будинку живе він разом з 79-річною матір’ю, яка хворіє. Виживають двоє завдяки пенсії, яку отримує жінка похилого віку.

Сусідів лякає дана родина, тому вони побоялися викликати поліцію чи відповідні органи.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дім у жахливому стані. Пліснява та грибок вкрив усі стіни у будинку, а всередині він більше нагадує сміттєзвалище. Угітазу чи душу немає, замість плити - паяльник.

Сплять мати з сином на старих зламаних розкладачках. Відомо про них стало лише після того, як вони самі звернулися за допомогою на один з місцевих телеканалів і попросити доставити їм їжу.

Нагадаємо, що два брата пограбували і побили мешканця Біляївського району за те, що він вирішив поспати в їх машині. Родичі родом із села Маяки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Дніпрі тіло літньої жінки знайшли на дні зливної ями.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що п'ятеро на одного: у Польщі напали на українського студента, гамселили до втрати свідомості.