В Одесі сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Сильний дощ йтиме вночі та вдень і закінчиться лише ближче до вечора.

Температура повітря прогріється від +13 до +15 тепла. Вітер в Одесі буде західний. Схід сонця можна спостерігати о 06:47, а захід - 16:49.

27 вересня відзначається свято Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього. У народі цей день називався Треті осенини або Здвиження (врожай до цього дня має бути "здвинутим" у погріб). Якщо 27 вересня дує північний вітер, то літо буде теплим. У народі говорили: "Воздвиження осінь назустріч зимі рухає".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як вже писав Знай.ua, у неділю, 22 вересня, відзначається одне з найважливіших свят для всіх християн, пов'язане з батьками непорочної діви Марії

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що погода на початок тижня: Україну затягнуть темні хмари, принісши з собою осінній "душ"

Портал Знай.ua повідомляв про те, що в Запоріжжі дерева, мабуть, переплутали осінь і весну через тривале тепло і почали активно розпускатися.