Одесу сколихнуло зникнення одразу чорирьох дівчаток.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

11-річна Литвин Софія 14-річна Шаповалова Анастасія, Софія Литвин та 16-річна Недов Наталія покинули реабілітаційний центр для дітей і досі жодного разу не вийшли на зв'язок.

Литвин Софія Андріївна
• Прикмети: на вигляд 12 років, зріст 130-140 см, худорлявої статури, волосся русяве, очі сірого кольору. Була одягнена в сірий батник, брюки чорного кольору, куртку бірюзового кольору.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Гайтан Мирослава Іванівна
• Прикмети: на вигляд 15-16 років, зріст 160-165 см, худорлявої статури, волосся темне, коротке, очі зеленого кольору. Була одягнена в чорний батник, джинси червоного кольору, кросівки чорного кольору.

Шаповалова Анастасія Миколаївна
• Прикмети: на вигляд 14-15 років, зріст 160 см, худорлявої статури, волосся русяве, очі сірого кольору. Була одягнена в чорний батник, чорні штани, чорні кросівки.

Недов Наталія Олександрівна

• Прикмети: на вигляд 17-18 років, зріст 165-170 см, худорлявої статури, волосся темне, очі карі. Була одягнена в батник чорного кольору, сині джинси.

Будь-яка корисна інформація було важливою і допоможе правоохоронцям пришвидшити пошук зниклих дівчаток. У поліції просят звертатися за телефонами: (048) 779-42-52 або 102.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині в селі Олексіївка Нікопольського району пропала чотирирічна дівчинка.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові повернули додому школярку, яка днями пішла з дому та не повернулась

Також Знай.ua писав про те, що на Франківщины відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області розшукує зниклу неповнолітню Вернигору Юлію Петрівну.