В одеському житловому комплексі "Апельсин" спалахнула пожежа. Повідомляється, що загорілися місця для ночівлі бездомних людей.

Про це інформують місцеві ЗМІ.

Полум'я виникло на перетині Садового та Среднефонтанского провулків. Жителі, які стали свідками НП розповіли, що дана територія вже давно є окупованою людьми без конкретного місця проживання.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На пустирі в момент займання було чимало матраців та різних виробів з тканини, якими і облаштувалися безхатьки. Окрім цього комунальники теж "постаралися" на славу.

За словами одеситів вони перетворили пустелю в сміттєзвалище з гілками. Неодноразово люди бачили, як туди скидають залишки спиляних дерев.

Нагадаємо, що в Одесі на Черемушках спалахнула масштабна пожежа в магазині обладнання очистки води. Виявилось, що палала конструкція магазину за адресою вулиці Генерала Петрова, 49. На щастя, обійшлося без жертв.

Як повідомляв раніше Знай.ua, спалахнула, як свічка: у Вінниці загорівся пасажирський потяг

Також Знай.ua писав про те, що в двох кроках від порятунку: під Харковом чоловік заживо згорів у "домашньому крематорії"