ДТП для України болюча тема, адже смерті на дорогах, на жаль, не рідкість. А за останніх кілька днів число аварій із загиблими жахає не на жарт. Тому у Президента стали діяти.

Про це повідомляєTelegram-канал Офісу Президента.

Зокрема в аварії під Одесою, де загинули 9 чоловік і 4 отримали травми, а катастрофи в Житомирській області загинули 9 і постраждали 10 осіб. Діючий Президент України Володимир Зеленський висловив слова співчуття і дав Кабміну чергові установки.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Було доручено Кабінету Міністрів України взяти під свій контроль розслідування кривавих аварій. Також Зеленський зобов'язав уряд вжити необхідних заходів для недопущення повторення подібних випадків.

Крім того, глава держави зазначив Кабміну на необхідність включити безпеку пасажирських перевезень до першочергових пріоритетів своєї роботи.

Нагадаємо, що оплакує вся Україна: сім'ям загиблих у страшній ДТП під Одесою допоможуть грошима

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Одеса сліпне від сліз: у страшній аварії загинули 9 людей, у місті оголошено траур

Також портал "Знай.ua" інформував, що чорні стрічки та уламки скла: українцям показали місце загибелі 9-ох людей під Одесою, неможливо стримати сльози