В Одеській області викрили пару тиранів, які незаконно утримували в неволі близько сотні людей і змушували їх важко працювати.

Про це повідомили в прес-службі столичної прокуратури.

Пара зізналася, що шукала подібних "робітників" на вокзала великих міст: Київ, Одеса, Миколаїв. Вони мали бути з важкою долею і скудним матеріальним положенням.

Потім жертвам обіцяли хорошу роботу і стабільну платню (по 200-500 гривень за добу) також заманювали і безкоштовним харчуванням.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Коли ж людей привозили на "точку", то одразу заберила мобільні телефони і паспорти. Головними замовниками "рабів" було подружжя: громадянин Грузії і громадянка України. Люди потрібні їм були для роботи на сільськогосподарському підприємстві в Одеській області.

У прокуратурі розповідають, що над нещасними постійно знущалися, піддавали їх фізичному та психологічному насиллю, адже там існувала тюремно-табірна дисципліна.

На даний момент встановлено 82 потерпілих. Вони пред’явили цивільні позови на 2,3 мільйона гривень. Зараз зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років.

Нагадаємо, що у Львові горе-мати хотіла продати доньку у сексуальне рабство: дикі подробиці

Як повідомляв Знай. ua, поліція звільнила близько сотні осіб, яких незаконно утримували в "медичних центрах".

Також Знай. ua писав, що реабілітаційний центр перетворився в катівню.