В Одеській області 1 жовтня стартує осінній призов на який планують призвати 800 хлопців. Відмо, що 300 з них будуть проходити службу в ЗСУ.

Слід взяти до уваги правила відстрочки. Так, до 1 жовтня потрібно надати документи, що підтверджують ваше право на неї.

Українці, які отримали повістки, повинні відвідати пункти збору, незважаючи на дату отримання повістки. Важливо пам'ятати, що всі порядки, вручені особисто в руки і під підпис, вважаються законними, навіть ті, що отримані в непризовний час.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

За словами військових, наразі триває підготовчий період — уточнюються списки, оновлюються особові справи призовників, проводяться бесіди з працівниками військкоматів щодо дотримання вимог законодавства.

Нагадуємо, що днями на Київщині стався курйозний випадок, коли повістка про призов до армії прийшла на ім’я п’ятирічної дитини.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні залишиться змішаний тип комплектації армії.

Як повідомляв портал Знай.uа, промову Зеленського на День незалежності перевели в цифри і порівняли з промовою Порошенка.