Сумнозвісна ДТП в Одеські області поклала в сиру землю 9-ох людей. Серед загиблих опинився 17-річний музикант, барабанщик і гітарист Марк Редькін, який того дня прямував на репетицію до Одеси.

Адміністратор благодійного фонду "Добрий Самаритянин" Роман Медяник розповідає, що юнак був дуже талановитим і любив музику понад усе на світі.

"Він був лідером підліткового гурту при церкві, грав на гітарі, барабанах, керував звукорежисерським пультом. Важко повірити, що його більше немає з нами", – розповів він журналістам

Таку ж трагічну долю повторила і 18-річна Христина Саустян. Дівчинка теж полюбляла музику але мріяла стати дизайнером. Ще один загиблий, 42-річний Андрій Щербицький, за даними ЗМІ, готувався стати батьком: у нього має народитися довгоочікуваний первісток.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Медики борються за їхні життя

Наразі у лікарні з різними станами важкості перебувають лише декілька пасажирів, яким вдалося вижити. Серед них - 30-річна Ольга Терешенок. Її привезли з численними переломами рук, ніг, травмами голови і грудної клітки.

За словами лікарів, стан Ольги залишається важким, при цьому вона перебуває при тямі. Як сказав журналістам головний лікар із хірургічної допомоги Вадим Стоєв, дівчині потрібна кров для подальших операцій, яких буде ще мінімум дві.

Нагадаємо, намотала на колеса: в Одесі подружка Зайцевої протаранила натовп мітингувальників.

Раніше Знай.ua повідомляв, під Одесою переповнена маршрутка влетіла у вантажівку, 9 загиблих: деталі трагедії