На 12-му кілометрі сумнозвісної траси М-33, де 21 вересня трапилася смертельна аварія про подію нагадують червоні гвоздики з траурною стрічкою, умамки битого скла і пластику, а також величезна калюжа моторного масла.

Моторошне зіткнення машин трапилося неподалік селища Прилиманське. Дорога тут в ненайгіршому стані. На ній відсутні глибокі ями, які могли б стати основною причиною кошмарної ДТП.

Потік транспорту, наступний з Одеси, рухається зі середньою швидкістю 80-90 км/год, в на час як в протилежному напрямку - не менше 100 км/год, Але поспішають автолюбителі з тієї і іншого боку деколи несуться до 150-ти, вискакуючи на зустрічну смугу, щоб зробити обгін.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Статистика доволі сумна: лише в 2019 у ДТП загинуло близько 11 осіб. Проте повідомляється, що наразі чиновники задумалися про тому, щоб встановити тут відбійник.

Як вже писав Знай.ua, під Києвом сталася ДТП, яке закінчилася трагедією.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що під Одесою переповнена маршрутка зіштовхнулася з бензовозом.

Портал Знай.ua повідомляв про те, що у Києві під гуртожитком знайшли труп.