В Одесі призначили нового начальника СБУ.

Відповідний указ вже опубліковали на сайті президента.

Діючий глава держави Володимир Зеленський призначив нового начальника управління Служби безпеки в Одеській області. Ним став Віталій Харченко

Зазначимо, до призначення в Одесу він обіймав посади Головної інспекції СБУ, яка займається перевіркою діяльності всіх підрозділів спецслужби.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що народні депутати президентської партії "Слуга народу" Микита Потураєв та Єгор Чернєв були призначені очільниками українських делегацій в Парламентських асамблеях ОБСЄ та НАТО. За відповідне рішення проголосували депутати Верховної Ради.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нарешті стало відомо, кого саме Зеленський призначив головою Вінницької ОДА. Незважаючи на чутки щодо інших кандидатів, новим губернатором області став Валдислав Скальський.

Як повідомляв Знай.ua, депутатам від "Слуги народу" влаштували розніс за провалений 19 вересня законопроект про прослуховування і обшуки народних обранців. "Було засідання фракції. Нічого особливого, крім прочуханки за "провалений" вчора 1009 (проект закону про зміни у Кримінально-процесуальний кодекс", - сказав джерело.