В Одесі відомий меблевий магазин влип у гучний скандал. Ліжко, яке придбала місцева родина розвалилося через декілька днів, а салон всіляко намагався ухилитися від відповідальності.

Все почалося з того, що пара одеситів вирішили придбати ліжко для свого 10-річного малюка. Проте вже через декілька днів після покупки після складання у нього відвалилося дно. Родина зреагувала спочатку доволі спокійно і навіть намагалася полагодити ліжко своїми силами, придбавши за свій кошт нові деталі. Однак ситуація лише погіршилась.

"Коли почали відсувати ліжко, воно просто розвалилася. Одна із спинок залишилася в руках. Зателефонувавши в салон, нам обіцяли надіслати збирачів і відремонтувати….прочекавши 1,5 години і так нікого не дочекавшись, ми набрали ще раз, у відповідь почули: "хлопці виїхали з селища. Якщо хочете — заплатите 250 грн і вони приїдуть!", - пише автор.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після цього матір нашої героїні вирішила самотужки приїхати в салон "Меблик" та поговорити з працівниками. Проте і тут наткнулася на нечувано хамство. Замість вибачень і компенсації, "начальниця" (як її назвала автор), запропонувала дитині спати на підлозі з матрацом.

Нагадаємо, що у Днiпрi гримить нечуваний скандал: меблi летять просто пiд колеса машин, фото

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові медики намагались реанімувати чоловіка посеред вулиці

Також Знай.ua писав про те, що львівському старшині загрожує до семи років позбавлення волі