В Одесі звільними скандальну виховательку дитячого садка №224 за некоректну поведінку з маленькою дитиною.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла директорка департаменту освіти та науки Олена Буйневич.

Раніше у мережу виставили скандальні кадри, де чітко видно як молода вихователька спочатку лається на малюка, а потім і геть розпускає руки до дитини. Дівчина шарпала і смикала чадо, намагаючись ого заспокоїти.

Дане відео зняли жителі найближчого будинку, які були розлючені хамською поведінкою горе-виховательки. Після бурного скандалу реакція департаменту не заставила себе чекати.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дякую директору садочка №224 за реакцію, виховательку звільнено за ст. 41, така поведінка несумісна з роботою педагога. Заяву про це керівник установи направляє до правоохоронців. Від імені департаменту приношу вибачення батькам, дякую за інформацію небайдужим людям", — повідомила Олена Буйневич.

Нагадаємо, що в Запоріжжі вихователька перетворила дитсадок на концтабір: "Страшно дивитися"

Як повідомляв портал Знай.ua, вихователька побила дитину за те, що вона неправильно вимовляла літери.

Також Знай.ua писав, в Росії завідуюча дитячого садка поставила дитину на коліна і заставила цілувати землю.