В Одесі чоловік, який запросив до себе нову подругу прокинувся без ноутбука, грошей та годинника. Виявивши відсутність майна, господар будинку навіть не зміг припустити, хто його обікрав.

Після інциденту одесит звернувся до поліції. На жаль, господар не міг здогадатись, хто це міг зробити, тому працівники поліції переглянули запис з домофона, перевірили всіх, хто в той день заходив у дім, і врешті-решт встановили правопорушницю.

Жінка пояснила, що зважилася на злочин з-за важкого матеріального становища. Частину викраденого вона продала, а гроші витратила.

Тепер порушниці закону загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що "Бомбонув" машину: знахабнілий злодій обчистив одеситку до нитки, копи швидко приперли до стінки

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її квартиру

Також Знай.uа писав про те, що скалічений труп виховательки виявили під Одесою