В Ізмаїлі двоє підлітків потрапили до міської лікарні з серйозним алкогольним отруєнням.

Як повідомили в ГУНП, про 15-річного хлопця і 12-річній дівчину, які були госпіталізовані в міську лікарню з ознаками алкогольного сп'яніння, правоохоронці дізналися від лікарів.

Правоохоронці дізналися, що двоє в цей день вживали спиртні напої. Хлопець розпивав горілку з друзями, а дівчина з однолітками у місті.

Дітям вчасно була надана медична допомога і їх здоров'ю вже нічого не загрожує. За неналежний контроль за дітьми до адміністративної відповідальності вже притягнуті їх батьки. Крім того, складено протоколи за ст. 180 Купап на чотирьох осіб, які довели неповнолітніх до стану сп'яніння.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те, що 6 лютого, приблизно о 16:00, в поліцію надійшла скарга на жінку, яка серед білого дня на проспекті Курському була п'яною з малолітньою дитиною.

Крім того, "Знай.ua" писав про те, що деякі алкогольні напої роблять позитивний вплив на стан шкіри людини.

Також інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв: "Всі знають про шкоду алкоголю на здоров'я людей.