В селі Першотравневе Лиманського району масово інфікуються діти. За даними батьків, у всіх постраждалих одні і ті ж симптоми – блювання, діарея, незначне підвищення температури. Мешканці підозрюють, що причиною може бути неякісна вода.

Інформацію про захворювання дітей підтвердив місцевий активіст Сергій Потьомкін, у якого син відвідує другий клас.

"Дійсно в класі близько 5 дітей захворіли зі схожими симптомами. Блювання, діарея, майже без підвищення температури, але через 1-2 дні стан здоров'я нормалізувався. Зараз пішли ускладнення: кашель, нежить", — розповів Сергій Потьомкін.

Працівники у школах теж підтверджують цей факт, проте говорять, що в школі вогнища бути не може.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У нас майже все село цим вірусом перехворіло. Досі є подібні випадки. І в місті теж цей вірус є, і в інших районах. Симптоми у всіх однакові: блювота, діарея, нудота кілька днів. У мене чоловік у відпустці вдома сидів, нікуди не виходив і все одно цей вірус підхопили. Сусідка моя два дні в туалеті просиділа. А вона в школу не ходить. Значить в повітрі інфекція літає", — прокоментувала ситуацію секретар НВК Ірина.

Як повідомляв Знай.ua масове отруєння школярів приголомшило Одесу, за справу взялися копи.

Портал Знай.ua розповідав, як у Вінниці приготували гігантський гамбургер.

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, що маленькі вінничани отруїлися в шкільній їдальні.