Одеські правоохоронці затримали 38-річного іноземця, який наразі підозрюється у скоєнні крадіжки.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

Даний інцидент стався серед білого дня на проспекті Небесної сотні. Чоловік свердлом розбив вікно машини, припаркованої біля супермаркету, і вкрав з неї сумку з документами і грошима. На щастя, поліцейським вдалося зловити злочинця на гарячому.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Пізніше з"ясувалось, що хуліган вже був раніше судимий через аналогічну ситуацію. Викрадене у нього вилучили. За фактом крадіжки (ст. 185 ККУ) відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, що у Чорноморську Одеської області громадянин Молдови напав на правоохоронця. Конфлікт стався в одному з місцевих ресторанів. Поліцейський перебував поза службою. За попередньою інформацією, між ним та громадянином Молдови 1993 року народження, який є боксером, виник конфлікт на побутовому грунті.

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її квартиру

Також Знай.uа писав про те, що скалічений труп виховательки виявили під Одесою