В Одесі через небезпечні гойдалки маленька дитина ледь не залишилась без пальців.

Таку історію розповів у себе на Facebook батько постраждалої дитини Сергій Плитин.

Чоловік розповідає, що нові гойдалки встановив кандитат в депутати. Проте дана конструкція ледь серйозно не покалічила 9-річну доньку Сергія. Вивялється, що металеву основу у осі гойдалки зроблено так, що вони перетворилися в різак. Дівчинка випадково схопилася за дошку під час катання хлопців з двору і палець був прорубаний до кістки, а в самій кістці рентген показав тріщину.

"Ми поспішили до міської дитячої лікарні на Слобідці, де доньці зашили рану і наклали гіпс. Нам пощастило, тому що всього 1 см в сторону, і дочка залишилася б взагалі без пальчика. Тепер вона не може писати кілька тижнів", - пише автор.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Батько постраждалої стверджує, що пізніше з'ясувалося, що від цієї гойдалки потрадало ще як мінімум двоє дітей, хоча не так сильно. Також чоловік просить, щоб їх прибрали з їхнього двору або змінили конструкцію на безпечну.

Нагадаємо, що в Запоріжжі вихователька перетворила дитсадок на концтабір: "Страшно дивитися"

Як повідомляв портал Знай.ua, вихователька побила дитину за те, що вона неправильно вимовляла літери. Інцидент потрапив на відео, яке поширили місцеві видання.

Також Знай.ua писав, в Росії завідуюча дитячого садка поставила дитину на коліна і заставила цілувати землю.