Одеська поліція продовжує розслідувати неприємний інцидент, який трапився в школі Суворовського району. Нагадаємо, що там 17 дітей після відвідування їдальні були змушені звернутися до лікарів.

Про подію стало відомо з листа, який прийшов у Хаджибеевский відділ поліції з районної прокуратури – у ньому батьки школярів просять перевірити навчальний заклад, в якому нібито отруїлися діти.

Як з'ясувалося, з 14 по 17 вересня в медичні установи звернулися 17 дітей у віці від шести до 12 років – вони скаржилися на поганий стан здоров'я, яке, за їх словами, почалося після відвідування шкільної їдальні. Дітям надали медичну допомогу, а потім відпустили додому на амбулаторне лікування.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В поліції кваліфікували подію за статтею "Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь". Зараз у школі працює слідчо-оперативна група, яка намагається з'ясувати причини отруєння дітей.

Нагадаємо про зміни в медичній реформі чекають українців вже найближчим часом

Як повідомляв портал Знай.ua, страшна інфекція в Мелітополі: 7 дітей забрали в реанімацію з дитячого садочку

Також Знай.ua писав про те, що отруєння сталися у Верховинському районі та Яремчанській зоні.