З ранку 18 вересня, перед початком сесії міськради, мешканці Одеси мітингували проти забудови схилів на Фонтані, санаторію "Червоні зорі" і Польського узвозу.

Одна з протестувальниць, що представилася Ксенією, розповіла про забудову на території ресторану "Риба" (13-я станція Фонтану).

За її словами, там буде 9-поверхова будівля з вертолітним майданчиком. Це зашкодить комфорту жителів району, зазначила Ксенія і повідомила, що тому вона прийшла під стіни мерії.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, у Києві під Офісом Президента відбувся мітинг рятувальників. Пожежники звернулися до Володимира Зеленського з проханням розібратися в тій ситуації, яка склалася навколо рятувальної служби України. Мітингувальники скаржилися на корупцію, погане матеріальне забезпечення і навіть погрози їхнім родинам

Як повідомляв раніше Знай.ua, франківську мерію оточив розлючений натовп, нерви на межі: що вимагають від Марцінків

Також Знай.ua писав про те, що Знімали з балкону: у Львові дівчину рятували з полону власної квартири