В результаті перевірок установ попереднього ув'язнення та виконання покарань на території одеського регіону правоохоронці виявили ряд серйозних порушень.

Про це повідомили в прокуратурі Одеської області.

З метою усунення порушень прокурори внесли 22 документа реагування. Крім цього, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 4 посадових особи. Також розпочато 4 кримінальні провадження за фактами ненадання та несвоєчасне надання медичної допомоги.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У той же час, під час повторної перевірки прокуратура виявила нові порушення. Було встановлено, що співробітники медчастини СІЗО підробляли медичні документи і вносили в них недостовірні відомості.

На підставі цих відомостей, укладених безпідставно знімали з планового етапу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 364 і ч. 1 ст. 366 КК України (зловживання владою або службовим становищем; службове підроблення).

Нагадаємо, раніше Укравтодор показав обіцяний "дорожній рай" під Дніпром

Як повідомляв портал "Знай.ua", повідомили як відремонтувати всі дороги України від трас до сіл і ввести на них гарантію

Також "Знай.ua" писав, що міст на Окружній дорозі Харкова обвалився після проїзду перевантаженої фури