У жителя Одеської області поліцейські вилучили гранату, яку він погрожував підірвати

Про це повідомляє politeka.

Як стало відомо, в поліцію надійшло повідомлення від стривоженого чоловік, який розповів, що його знайомий, з яким вони разом випивали, погрожує підірвати гранату.

На місце інциденту було направлено слідчо-оперативна група і вибухотехніки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Гранату РГД-5 правоохоронці виявили на кухонному столі у 59-річного господаря оселі. Вилучений боєприпас направлено на експертизу", – йдеться в повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, що у Харкові затримали чоловіка, який напідпитку кинув гранату в вікно таксі. Затриманий, перебуваючи у нетверезому стані, кинув гранату в вікно машини таксі. Водія в тяжкому стані доправили до лікарні — від вибуху він втратив обидві ноги.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Запорізькій області чоловік збирався покінчити з собою з допомогою гранати

Також Знай.uа писав про те, що стосовно порушників громадського порядку склали адміністративний протокол .