"Поліна" - особливий підрозділ поліції з протидії домашнього насильства, з сьогоднішнього дня запрацював в кожному районі Одеси.

Реалізація проекту припала ще на 207 рік. Проте пізніше повноцінний запуск підрозділу відкладався. Наступний старт анонсували в липні цього року, але сталося це тільки у вересні. Напередодні співробітників нового підрозділу привітали і проінструктували.

Правоохоронці охоче діляться інформацією і сподіваються, що хоча б в цій сфері зможуть реально допомагати людям.

Співробітники "Поліни" прямо на місці можуть виносити терміновий заборонний припис для протидії домашньому насильству. До 10 днів кривдникові не можна буде наближатися до постраждалої.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це дуже серйозно. Елементарні три СМСки про порушення заборони можуть відправити людину в ізолятор тимчасового утримання", — розповів один з поліцейських "Поліни".

Старту цього проекту чекали багато. Залишається лише сподіватися, що співробітників підрозділу не навантажать роботою, яка абсолютно не пов'язана з їх функціями.

Нагадаємо, що у Києві невідомий чоловік заштовхав дівчину в її квартиру і зґвалтував.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у Києві невідомий чоловік переслідував дівчину, а потім напав і побив її в під'їзді багатоповерхівки. Після цього він спробував її зґвалтувати.

Також портал "Знай.ua" писав, що у п'ятницю, 21 червня, стало відомо про страшному злочині, яке відбулося в Одеській області в Малиновському районі