Кілька тонн землі впали в лічених метрах від всюдихода з людьми в Санжейці.

Відповідне відео опублікували на YouTube.

Момент на відпочиваючі, які рухалися в баггі наступними. Люди каталися по пляжу вздовж моря. Їм просто пощастило, що не встигли заїхати в небезпечну зону.

Такі зсуви на Одещині вже давно не дивина. Місцеві знають і попереджають приїжджих, що обвал може статися будь-якої миті.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Одесу накрила сильна злива з ураганним вітром. Буря тепер рухається на Київ. Через стихійне лихо в Україні виявилися знеструмленими 129 населених пунктів, як інформують у Державній службі України з надзвичайних ситуацій. "Внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) було знеструмлено 129 населених пунктів у 6 областях, а саме: Київська - 51, Чернігівська - 32, Сумська - 26, Житомирська - 16, Донецька - 3, Волинська - 1", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв портал Знай.uа, ураган знищив українську святиню, на відновлення підуть сотні тисяч.

Також портал Знай.ua писав, міст Патона зник за секунди, шокуючі кадри.