Окружний адміністративний суд міста заборонив використовувати тварин в одеському цирку.

Під час останніх перевірок фахівці виявили грубі порушення умов утримання тварин. Цирк має кілька приписів, але належним чином не відреагував. Тож, інспекція разом із зоозахисниками звернулися до суду. Тепер цирк мусить створити умови для утримання диких звірів. А вже після цього йому дозволять демонструвати програми з чотирилапими артистами.

Даний позов мав на меті заморозити господарську діяльність цирку, доки не будуть виконані вимоги щодо заборони їх використання.

На засідання суду прийшли зоозахисники та робітники цирку, які вважають, що цирк хочуть закрити повністю та бояться за свої робочі місця.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після чотирьох годинного засідання Одеський окружний адміністративний суд задовольнив позов повністю. Зоозахисники та екоінспектори кажуть, що таке рішення стало першим у країні та вбачають у цьому значний прогрес у "поваленні застарілої циркової системи".

Після того, як рішення суду набуде чинності, у виставах одеського цирку зможуть брати участь тільки люди.

Нагадаємо, гицелька записала на відео тортури невинного цуценя.

Раніше Знай.ua повідомляв, активісти вказали на перевертня у рядах Зеленського.

Також Знай.ua писав, в Україні закривається остання фабрика фуа-гра.