Учні молодших класів одеської загальноосвітньої школи №11, що на вулиці Академіка Воробйова, кілька днів тому стали скаржитися на болі в животі, погане самопочуття і діарею.

У багатьох піднялася температура вище 39 градусів і батьки звернулися в міські лікувальні установи. За попередньою інформацією, сьогодні в школу по причини нездужання не прийшло понад 30 дітей.

За їх словамисловами батьків діти отруїлися, а директор школи намагається звинуватити у всьому їх, які нібито привели на уроки хворих дітей і ті, в свою чергу, заразили інших. Крім того, керівництво школи вирішило лише тих дітей, які самі звернулися в інфекціонку, насправді ж більшість батьків (близько 20) викликали швидку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що у шкільній їдальні Козятина, що на Вінниччині отруїлося 35 дітей і п'ятеро дорослих. Постраждалі госпіталізовані. За даними рятувальників, перші постраждалі почали надходити в районну лікарню у вихідні.

Також Знай.ua писав, що у Мелітополі 7 дітей забрали в реанімацію з дитячого садочку.

Знай.ua писав, що на Прикарпатті отруїлися десятки людей, у ліс - ні ногою.