В Одеській області розшукують чоловіка - Аристова Володимира Олександровича, 5 червня 1978 року народження.

За допомогою до редакції Знай.ua звернулися близькі зниклого, котрі просять надати будь-яку наявну інформацію про нього.

Відомо, на жаль, не багато: близько півроку він працював у селищі Мирне, Беляєвського району на посаді садівника у приватному господарстві. Тривалий час не виходив на зв'язок із близькими, а потім взагалі були втрачені усі контактні дані. Останні два роки про нього - жодної інформації. Нещодавно черговий раз зверталися до правоохоронних органів Житомирської області Червоноармійського району, звідки родом Володимир. Про всяк випадок, ось його фотографія, на якій можна простежити особливі прикмети.

Відомо, що у 2016 році він також працював у Солом'янському районі Києва, але подальше місцезнаходження після столиці та Одеської області з'ясувати не вдалося.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Усім, хто бачив цю людину, прохання звертатися за номером телефону до його рідної сестри, Людмили Олександрівни:

(068) 013-00-36

Нагадаємо, в одеській школі № 11 отруїлося, за словами батьків понад 18 дітей з різних класів. Повідомляється, що більшість школярів були з початкової школи.

Як повідомляв Знай.ua, в Одесі серед білого дня гастролер нападав на жінок і зривавав з них золоті прикраси

Також Знай.ua писав, що 17 вересня, патрулюючи Суворівський район міста, патрульні отримали повідомлення про стрільбу.