Інспектор Білгород-Дністровського відділу поліції Руслан Власенко ледь не скоїв серйозне ДТП на трасі Одеса-Рені. Майор поліції перебував за кермом Mitsubishi Pajero в стані алкогольного сп'яніння.

Відео затримання копа опублікували очевидці в соцмережах.

Власенка затримали на митниці в селі Зручне. Горе-поліцейський чинив опір прикордонникам і нецензурно висловлювався в їхню адресу. Порушника передали його колегам.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що п'яний львів'янин осоромився на всю країну публічною демонстрацією геніталій та намаганням підсунути поліцейським хабар.Львівські патрульні затримали водія, який під час оформлення правопорушення запропонував їм хабар, а тоді продемонстрував свій статевий орган.

Як повідомляв портал Знай.ua, у прес-службі Львівського прикордонного загону повідомили, що за останню добу правоохоронці зафіксували три спроби пропозицій неправомірної вигоди при перетині кордону.

Також Знай.ua писав про те, що знову на Львівщині відкрито провадження про хабарництво. І цього разу на лаві підсудних опинився співробітник правоохоронних органів.