Сьогодні одеситка Олександра Журба опублікувала відео в Facebook, на якому жінка агресивно поводиться з дитиною чотирьох років на вигляд. Дія відбувається в дитячому садку № 224 Філатова, 84а.

На відео жінка трясе заплакану дитину, б'є по руках, а потім і зовсім бере його за руку зі стільця.

"Вихователь спочатку просто гаркала на заплакану дитину, покарала його, залишивши сидіти на стільці, а потім почала “виховувати” ", — прокоментувала Олександра.

В коментарях думки розділилися: деякі одесити різко засудили поведінку жінки, а інші заперечили, що важко залишатися врівноваженим з низькою зарплатою вихователя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Директор департаменту освіти міськради Олена Буйневич на своїй сторінці повідомила, що виховательку звільнили.

Нагадаємо, що в Запоріжжі вихователька перетворила дитсадок на концтабір: "Страшно дивитися"

Як повідомляв портал Знай.ua, вихователька побила дитину за те, що вона неправильно вимовляла літери. Інцидент потрапив на відео, яке поширили місцеві видання.

Також Знай.ua писав, в Росії завідуюча дитячого садка поставила дитину на коліна і заставила цілувати землю.