В одеській школі № 11 отруїлося, за словами батьків понад 18 дітей з різних класів. Повідомляється, що більшість школярів були з початкової школи.

Так, наприклад, постраждали 18 учнів 3-А класу включаючи класного керівника. Четверо дітей у лікарні. Зауважимо, що в цій школі готують не тільки для учнів самої школи, оскільки, за словами співробітників школи близько 200 порцій обіду залишалося для іншої школи (мабуть, що знаходиться не так далеко від 11-ої).

Хочемо також звернути увагу на те, що в цих коментарях як мінімум двоє людей критикують директора цієї школи, висловлюючи своє незадоволення нею.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, після шкільного обіду діти одразу відчули себе недобре, це сталося у Козятині Вінницької області. Лікарі діагностують масове отруєння.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що у Козятині Bінницької області в одній із шкіл сталось масове отруєння.

Також Знай.ua розповідав, що у Запоріжжі двох дітей відсторонили від уроків.