В Одесу повернувся колишній начальник слідства, якого звинувачують у "зачистці" місця трагедії 2 травня. Сам він стверджує, що нікуди не їхав.

Дмитро Цвєтков, колишній начальник слідчого управління ГУ МВС України Одеської області, якого вважають причетним до розвалу "справи 2 травня", повернувся в Одесу з Москви.

За їх інформації, в Україні 43-річний екс-міліціонер перебуває з літа цього року. Зараз він будує будинок у моря в елітному селищі біля Фонтанки. Документи оформлені його дружину Аліну.

Правда, сам Квіток заперечує, що взагалі залишав країну:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Це неправда. Я не їхав у Росію. Все це час я а в Україні, в Одесі. Це легко перевірити. Інформація про те, що я куди там збігав, помилкова. Комусь було вигідно її поширювати", — стверджує він.

Нагадаємо, що навесні 2010 року його затримали за підозрою в отриманні великого хабара – 50 тисяч доларів США. У ролі хабародавця виступив відомий провокатор, депутат міськради Павло Срібняк, посередником – двоюрідний брат Дмитра Цвєткова, заступник начальника Київського РВВС Сергій Присекарь.

Нагадаємо, що у Львові злодій-невдаха полічив собі ребра: грав у паркур з награбованим

Раніше портал "Знай.ua" писав, що троє львів'ян загинули просто на зупинці: скосило одним ударом, дикі подробиці

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Львівщині машина з підлітками вилетіла на зустрічку