Одесі планують подарувати ще кілька велосипедних доріжок.

Як розповів керівник КП "СМЕП", Віталій Бондаренко, в загальній складності підготовлені 4 схеми, від вулиці Довгої, через центральну частину міста.

Першу схему, від вулиці Довгої до 10 станції Великого Фонтану, планують реалізувати вже до кінця цього року.

За словами Бондаренко, нанесення дорожньої розмітки не вимагає великих грошей і часу, тому комунальники обіцяють встигнути в строк. На сьогоднішній день схеми вже направлені у відповідні департаменти для узгодження.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Плановані доріжки будуть знаходиться біля узбіччя на проїжджій частині і складуть півтора метра в ширину.

Однак, Бондаренко визнав, що узбіччя в даний час найчастіше зайняті припаркованими автомобілями, але висловив надію, що стягнення штрафів і надходження у цьому році нових евакуаторів. вирішить цю проблему.

Нагадаємо, що уночі 12 липня, близько 01:00, у Києві на перетині проспекту Перемоги і вулиці Гарматній сталася серйозна аварія за участю двох іномарок.

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна львів'янка постраждала внаслідок ДТП.

Також портал Знай.uа писав, що упродовж однієї доби на Львівщині зафіксовано 71 ДТП.