Батьки, діти яких постраждали у сімнозвісному таборі "Вікторія" звернулися із листом до глави держави Володмира Зеленського.

Текст листа батьки опублікували на сторіці "Народний хореографічний колектив "Адель" у Facebook.

У своєму листі одесити просять Зеленського втрутитися у стан розслідування пожежі.

"Всупереч величезному резонансу, центральна влада самоусунулася від тієї трагедії, віддала її на відкуп місцевим можновладцям та регіональним правоохоронним органам, свідомо зробила її винятково "одеською", незважаючи на системність проблеми щодо дотримання протипожежних правил в Україні. Як наслідок, ми протягом останніх двох років є свідками того, як Одеський міськвиконком, обласна прокуратура, слідче управління поліції Одещини, Київський та Приморський районні суди м. Одеси щоразу доводять міцність своїх таємних домовленостей і взаємних зобов’язань щодо вирішення "питання Вікторії"", – йдеться у зверненні до президента.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Свій лист одесити закінчили так: "Пане президенте, Ви вже неодноразово доводили українському народу свою непохитність у боротьбі із свавіллям чиновників. Так зробіть їх ще раз!".

Нагадаємо, майже через рік після трагедії на згарищі в дитячому таборі "Вікторія" було знайдено останки загиблих під час пожежі дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua, сумнозвісний табір "Вікторія" віддали військовим.

Також Знай.ua писав, з'явилися шокуючі подробиці трагедії у таборі "Вікторія".