В Одеській області розшукали зниклого 15-річного підлітка. Хлопця повернули додому цілим і неушкодженим.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Одеській області.

15-річного Владислава Швеця, який вночі пішов з дому і зник, знайшли правоохоронці. З підлітком провели профілактичну бесіду та повернули батькам.

Також нещодавно у прес-службі Нацполіції повідомили, що знайшли зниклу дитину. Згідно до заяви, поліція розшукувала 14-річну дівчину, що зникла з дому і не повернулась 8 серпня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Про зникнення дитини повідомила її тітка 9 серпня о 14:00. Дівчинка мешкала у одному з сіл Пустомитівського району. Про її місцеперебування нічого не було відомо.

До розшуку дитини було залучено різні підрозділи поліції, а саме: працівники карного розшуку, ювенальної превенції, патрульної поліції, також інформацію розповсюдили у соціальних мережах та з допомогою смс-розсилки.

Нагадуємо, що в Ізмаїлі Одеської області зникла без вісті 16-річна Ніколь Мельниченко

Як повідомляв портал Знай.uа, трагедія сталася у Київській області в місті Фастів. Там з будинку вийшов 15-річний підліток і досі не виходить на зв'язок.

Також Знай.uа писав що 7 серпня у водоймах Одеської області безслідно зникли чоловік і дитина. Рятувальники шукають тіла людей ще досі.