Ще одна одеська викладачка вела активну пропаганду ідеї "руського міру", а також висловилася про одеському активіста Дем'яна Гануле.

Про це активіст "Вуличного Фронту" Дем'ян Ганул повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За кілька днів цілих дві гучні історії в освітній галузі на Одещині! Обидві мають однаковий підтекст - виявлено осіб з...

Geplaatst door Дем'ян Ганул op Vrijdag 13 september 2019

За його словами, вчителька висловлювала ідею "руського міру". Відео на сторінці активіста починається з таких слів викладача: "…якщо зрадників, нацистів, злочинців ми будемо вважати героями…".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А далі вона почала коментувати несправедливе звільнення свого колеги. Причому особисто усвідомлювала і промовила, що за такі слова, які вона зараз каже, можуть і звільнити. Звинуватила у звільненні колеги вона Ганула і обізвала ідіотом. В цей час один Дем'яна вів зйомку.

"Обидва вчителі вже звільнені, адміністрація, на щастя, адекватні люди, які розуміють можливі наслідки роботи в школі подібних сепарів", – написав активіст "Вуличного фронту" Дем'ян Ганул на своїй Facebook-сторінці.

Нагадаємо, що у Немирівському районі Вінницької області було виявлено тіло літньої жінки.

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.uа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло.