Мешканка міста Южне, що в Одеській області благає небайдужих про допомогу.

Нагадаємо, що нещодавно вона стала жертвою звірячого нападу її колишнього, який завдав нещасній 19 ножових поранень. Шокуючий інцидент стався у дворі будинку по вул. Хіміків, 22. Дівчину врятували чоловіки, які вчасно почули крики.

Однак жертва повідомила, що на цьому кошмар не закінчується. ЇЇ кривдника відправили не в СІЗО, а лише під домашній арешт. Про це дівчина розповіла на одній із своїх сторінок в соцмережі.

"Я вважаю це рішення неправильним. Боюся, що, опинившись на волі, підсудний може загрожувати моєму життю і моїй родині. Немає гарантій, що він не вийде з дому і не втече з міста. Я молода дівчина, яка перенесла жорстокість, фізичний біль і психологічну травму, сподівалася на справедливе рішення суддів, але зіткнулася з черствістю, продажністю і несправедливістю "охоронців закону" ", - пише одеситка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Сьогодні Ольга боїться вийти на вулицю і перебуває в розгубленості, дівчина налякана і не знає, як діяти в даній ситуації. Постраждала звернулася до громадськості з проханням максимально поширити інформацію про подію, щоб надати розголосу даній історії.

Нагадаємо, що закидала камінням: озвіріла одеситка розправилася з рідною матір'ю, від жаху заніміла вся Україна

Як повідомляв Знай.иа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.иа писав, під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа тендітне тіло.