В Одесі багатодітна сім'я живе практично на вулиці, пожежа залишила один попіл. Вогонь у крихітній кімнатці гуртожитку на Курській знищив всі речі і навіть документи.

Сім'я Тетяни Шаповалової залишилася на вулиці. Поки що їх прихистила бабуся Людмила, але вона сама проживає в малесенькій кімнаті в гуртожитку на Бочарова, повідомляє Думська.

Багатодітна сім'я залишилася без даху над головою.

"У мене є кімната 18 квадратних метрів. Поживуть у мене, поки не відновимо це житло, але коли це відбудеться, я навіть не знаю", - нарікає Людмила.

Жінка раніше працювала на заводі зварювальником 5-го розряду. Пенсія мізерна, тому доводиться підробляти прибиральницею офісів у центрі міста, а дочка її поки не працює і дивиться за трьома маленькими дітьми.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Всі речі знищила пожежа.

Причини пожежі невідомі, поки рятувальники впоралися з вогнем, все вигоріло - від меблів, побутової техніки до особистих речей і документів.

Поки що жінка з дітьми живе у своєї матері.

Нагадаємо, що у Немирівському районі Вінницької області було виявлено тіло літньої жінки. Невідомий убив пенсіонерку, завдавши їй численні поранення ножем.

Як повідомляв Знай.иа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.иа писав, що у Львові змінили маршрут нічного автобуса №2Н. Цю новину повідомили в "АТП-1". Тепер автобус буде заїжджати в аеропорт.