Розплата за кохання іноземця: під Одесою чоловік зарізав дружину прямо в ліфті, дев'ять разів встромив ножа у тендітне тіло. Жахлива розправа відбулася в селищі Таїрове під Одесою.

Вчителька англійської Тетяна Бурчанова хотіла розлучення від свого чоловіка-іноземця родом з Іраку, повідомляється в групі "Чорний список Одеса".

Нанёс жене 9 ножевых ранений Учительница английского языка в Таировской школе Татьяна Бурчанова получила 9 ножевых...

Geplaatst door Черный список Одесса op Donderdag 12 september 2019

Коли жінка вирішила втекти від домашнього тирана, той підстеріг її у будинку сестри і напав у ліфті, завдавши дев'ять ножових поранень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

чоловік напав на вчительку прямо в ліфті.

"Їй зробили кілька важких операцій. Вона в свідомості, але лікарі поки не можуть зробити однозначний прогноз про стан, так як в будь-який момент є ймовірність, що вона закінчиться кров'ю через її поганий згортання", — розповіла донька постраждалої Софія Гелан.

Родичі просять про допомогу. Потрібна плазма і 2-я позитивна.

Ось така розплата за іноземну любов.

Також сім'я жінки заявила, що чоловік намагається втеки від покарання. "Брат батька найняв дуже дорогого адвоката і зараз намагається вирішити питання про заставу, або домашній арешт", — кажуть вони.

Нагадаємо, що у Немирівському районі Вінницької області було виявлено тіло літньої жінки. Невідомий убив пенсіонерку, завдавши їй численні поранення ножем.

Як повідомляв Знай.иа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її будинок.

Знай.иа писав, щоб зацікавити школярів навчанням, реформи про Нову українську школу мало, в Івано-Франківській загальноосвітній школі №3 цього року з'явилися перші навчальні роботи Фотон.