В Одесі зіткнулися автомобіль і трамвай. Наразі рух трамваїв паралізований.

Як повідомляє politeka, ДТП сталася вранці у четвер, 12 вересня, на 3-й станції Люстдорфської дороги.

Як розповіли очевидці, легковий автомобіль і трамвай не змогли поділити поворот на 3-й станції Люстдорфської дороги, в результаті чого сталося зіткнення.

У той же час патрульні поліцейські, які працюють на місці аварії, уточнили, що ніхто з водіїв і пасажирів не постраждав. Однак ДТП паралізувала рух трамваїв за маршрутом N3, 13, 26, 27 і 31.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, великі затори паралізували рух на деяких магістралях Києва через ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса. Стало відомо, що рух ускладнено на Набережно-Хрещатицькій, Новокостянтинівській та інших вулиць Подолу. Також від машин переповнені Гаванський міст та Набережно-Рибальська. Велика затора є на Олени Теліги та Щусєва через ДТП.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі одразу на двох мостах утворилися затори.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові розпочали омивання доріг. Тепер сухим не залишать нікого.