В селі Кілійського району 25-річний хлопець влаштував криваву розправу над своїм приятелем.

Компанія місцевих жителів в обідній час зібралася вдома у підозрюваного. Під дією алкоголю між ним та одним із гостей виник конфлікт. Схопивши кухонний ніж, 25-річний хлопець наніс потерпілому два удари в груди і втік.

Медиків та поліцію викликали друзі, які й стали свідками події. Потерпілий від отриманих ушкоджень помер на місці.

Нагадаємо, що в Іванівському районі вночі зловмисник проник у приватний будинок і на очах 76-річної господарки викрав майже 2000 гривень. Оговтавшись від потрясіння, жінка звернулася в поліцію. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські затримали підозрюваного.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Також “Знай.uа” розповідав про те, що у Харкові довічне ув’язнення отримав розбійник, який розправився з сімейною парою у пошуках грошей.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в Харкові встигли затримати велокрадія, який намагався вкрасти велосипед, припаркований біля супермаркету.