12 вересня до поліція надійшло анонімне повідомлення про замінування будівлі апеляційного Господарського суду, розташованого на проспекті Шевченка.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, кінологи з собаками, вибухотехніки та служба з надзвичайних ситуацій.

Наразі з'ясовуються подробиці. Правоохоронці просять зберігати спокій і не панікувати. Чи дійсно боєприпаси знаходяться в приміщенні чи це був черговий "розіграш" з'ясують в процесі ретельної перевірки.

Нагадаємо, що увечері в правоохоронні органи надійшла заява про замінування торгового комплексу "Україна". На місце терміново прибули поліція, вибухотехніки та кінологи. Під час ретельного огляду будівлі вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав, що в будівлі Харківського адміністративного суду виявили бойовий снаряд, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на прес-службу суду. Боєприпас виявили працівники Служби охорони суду в одному з підвальних приміщень. Зараз триває евакуація усіх співробітників суду та відвідувачів.

Також портал "Знай.ua" інформував, що вчора в Києві затримали чоловіка, який, будучи напідпитку, надіслав повідомлення про замінування метро через відмову касира продати йому жетон.