Начальника Служби автомобільних доріг Миколаївської області Андрія Максименко затримали сьогодні в Одесі співробітники Національного антикорупційного бюро.

Операція по затриманню сталася біля готелю "Юність" на кутку Французького бульвару та Академічній вулиці.

В НАБУ уточнили, що затримали дорожника у момент отримання 90 тисяч доларів США, які виявилися другим траншем отриманої їм неправомірної вигоди у розмірі 2,5 млн грн.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Попередньо дії чиновника кваліфікували за частини 4 ст. 368 КК України.

Нагадаємо, що Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальне провадження стосовно п'ятого президента України Петра Порошенка і колишнього міністра закордонних справ Павла Клімкіна. Суд зобов'язав НАБУ відкрити кримінальне провадження щодо Порошенка і Клімкіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Генпрокуратура України викликає на допит українського бізнесмена і зятя екс-президента Леоніда Кучми Віктора Пінчука в якості свідка в кримінальному провадженні.