Одеський моряк Василь Сорока, якого звільнили з російського полону, нещодавно приймав у себе гостей.

Теплі і атмосферні фотографії опублікував у своїй соціальній мережі батько хлопця Віктор Сорока.

Щоб потиснути руку путінському заручнику в Одесу прибула американська журналістка, редактор української служби "Голосу Америки" Мирослава Гонгадзе.

Крім того, до Василя приїхав ще один важливий гість – народний депутат України від партії "Голос" і лідер популярної української рок-групи "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що 19-річний одеський моряк, якого нещодавно звільними з російського полону зважився на відчайдушний вчинок. Як пише видання, пропозицію хлопець планував зробити біля літака. Однак, на зустріч звільнених моряків його дівчина не встигла. Ейдер запропонував їй стати його дружиною, коли опинився в госпіталі.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що "Повертаюсь до штурвалу": звiльнений з лап Путiна одеський моряк розчулив всю Украiну, - ось вони, нашi герої

Також "Знай.uа" писав, суд звільнив ще одного фігуранта справи про збитий МН17.