Овідіопольський райсуд Одеської області задовольнив клопотання місцевої прокуратури про накладення арешту на кіоск з продажу шаурми, якою 1 вересня отруїлися 40 осіб.

Про це стало відомо з ухвали Овідіопольського райсуду.

"Дослідивши докази, надані прокурором та слідчим поліції щодо арешту тимчасової споруди нежитлового приміщення площею 20 кв. метрів, яка є предметом кримінального правопорушення, пов`язаного з незаконним продажем продуктів швидкого приготування, суд вирішив задовольнити клопотання, оскільки споруда могла зберегти на собі сліди кримінального правопорушення", - озвучив ухвалу слідчий суддя Євген Козирський.

Раніше повідомлялося, що внаслідок шаурми до лікарні звернулося 40 осіб, в яких діагностували гостре харчове отруєння. Наразі відповідні органи роблять усе можливе, аби дана ситуація більше не повторювалась.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадаємо, що масове отруєння людей у Львові: скандальний ресторан перевів стрілки на потерпілих, рекорд цинізму

Також портал раніше писав, що з моря до лікарні: отруєння під час відпочинку продовжує косити дітей

Також портал "Знай.ua" інформував, що чергове масове отруєння дітей поставило на вуха Україну