Лиманські поліцейські вилучили у місцевого жителя вибухонебезпечний предмет.

Про це повідомляють у ГУНП в Одеській області.

Тепер за незаконне поводження зі зброєю 32-річному правопорушникові загрожує від трьох до семи років ув’язнення.

Дане таксі поліцейські перепинили у с. Вапнярка. Правоохоронці вирішили здійснити детальну перевірку авто і вже у ході огляду в пасажира знайшли гранату РГД-5, яку, зі слів зловмисника, він знайшов на сміттєзвалищі. Вилучене направили на експертизу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Слідчими Лиманського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині замість документов євробляхер пред'явив гранату: є поранені

Також портал писав, що в Дніпрі житловий будинок начинили гранатами, люди в паніці стрибали з вікон: кадри масової евакуації

Раніше портал Знай.ua писав, що "Вибуховий" подарунок: моторошна трагедія потрясла Україну, "в лікарні везли по частинах"