Одеський колектив цирку просить допомоги у небайдужих українців і шукає підтримки.

Одеський цирк зовсім скоро може стати першою держустановою в нашій країні, яка припинить свою діяльність з дикими тваринами або буде змушена зупинити свою діяльність повністю.

В свою чергу люди, які працюють в найстарішого цирку в Європі скаржаться, що чиновники просто хочуть відібрати у людей "ласий шматок" цієї землі. І використовують різні методи для цього.

"Нам, колективу цирку, а це понад 110 людей, потрібна підтримка Одеситів. Руками зоозахисників, які не розуміють, що їх використовують в сліпу, намагаються призупинити господарську діяльність цирку. Вони думають, що у них йде боротьба за права тварин, а тут банальне рейдерське захоплення більш "мирним" шляхом.", - пишуть у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що судове засідання відбудеться 17 вересня о 10:00 в приміщенні Одеського окружного адміністративного суду.

Нагадаємо, що українські активісти закриють Одеський цирк назавжди: "Експлуатація і тортури тварин заради розваг"

Раніше "Знай.ua" повідомляв, українські активісти підозрюють Ашан у кривавому злочині.

Також "Знай.uа" писав, у мережі показали жорстокі вбивства українських корів за кордоном.