В Малиновському районі Одеси масово гинуть тварини від розкиданої невідомими отрути.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook місцева мешканка Тетяна Зет.

Тепер її домашній лабрадор змушений гуляти в наморднику, оскільки хазяйка серйозно переживає за безпеку чотирилапого.

"Марфуша сидить в засмучених почуттях і дивиться на мене як на гестапо... Пуллер залишився вдома, замість нього намордник. Їй нудно, а я не можу пояснити, що сусідського малюка кані–корсо, з яким вона грала вранці, більше немає. І "лабрика" з сусіднього двору теж. Їх усіх отруїли… А ще пропав улюбленець двору, кіт Сруль. Люди — виродки", — написала одеситка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що схожа ситуація трапилася з мешканцями селища Локачі на Волині, де вранці на вулицях виявили жахливу знахідку. Тіла мертвих тварин лежали просто на асфальті, було серед них і цуценя. Люди звинувачують у вбивстві безпритульних тварин селищну владу, але там від звинувачень відхрещуються.

Як повідомляв Знай.ua, шкуродерка записала на відео тортури невинного цуценяти.

Також Знай.ua писав, як у Дніпрі чоловік систематично розстрілює котів.